Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Dijana Hrkalovic Biografija

Zabranjeno svako kopiranje video iili audio snimaka i postavljanje na druge kanale. Dijana Hrkalović je u prethodne dve godine postigla zapažene rezultate na poziciji sekretara UKP kojim je koordinirala nakon što je dotadašnji načelnik Saša Paskvali otišao u penziju.

Dijana hrkalovic biografija
Dijana Hrkalovic Braniteljka Interpola Ljudi Dnevni List Danas

Status koji je u Hitlerovom režimu uživao Himler Hrkalovićka je zaslužila spremnošću da se na najbrutalniji način obračunava sa.

Dijana hrkalovic biografija

. Dijana Hrkalović je srpska političarka i bivša državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova MUP Vlade Srbije rođena 18. Dijana Hrkalović za koju se na portalu MUP-a Srbije za razliku od ostalih državnih sekretara ne navodi ni koje je godište dolazi iz Požarevca. U međuvremenu je diplomirala psihologiju. Zatim osnovne i master studije psihologije na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Beogradu sa prosečnom ocenom 966.

Dijana Hrkalović - DIJANA HRKALOVIĆ UMEŠANA U AFERU JOVANJICA. Ono što je posebno važno i postavljam direktno pitanje Nebojši Stefanoviću. Govorilo se da se meša u sve važne istrage neretko i direktno kao islednik. Aleksandar Vučić je za nezvaničnog vođu naprednjačkih specijalnih jedinica za uterivanje straha nepodobnim opozicionarima izabrao Dijanu Hrkalović.

To je jača funkcija od pomoćnika. Šta krije bivša državna sekretarka sa svojim saradnicima. Pet godina stajala je rame uz rame sa ministrom policije Nebojšom Stefanovićem. Дијана Хркаловић омражена секретарка Управе криминалистичке полиције која сада ведри и облачи по Палати Србија прво радно искуство стекла је у татиној сточарској задрузи сазнаје Телепромптеррс.

Izvori Telepromptera kažu da je sekretarka Uprave kriminalističke policije Dijana Hrkalović pre tri meseca naredila da Vučković bude postavljen na mesto zamenika komandanta Žandarmerije. U MUP a već. Šta krije bivša državna sekretarka sa svojim saradnicima Svaki put odbila POLIGRAF. Godine na tramvajskim šinama u Ulici 27.

Isto tako munjevito završila je na naslovnicama tabloida pod baražnom vatrom istih onih koji su joj i dali neograničenu moć piše BIRN. Dijana Hrkalović uhapšena posle iskaza Dejana Milenkovića. Svaki put odbila POLIGRAF. Gde je danas Dijana Hrkalović i da li je promenila identitet i šta se desilo sa jednom od najmoćnijih žena u vrhu srpskog podzemlja koja se nalazila na mestu državne sekretarke MUP-a.

Dijana je pre tri meseca naredila da Vučko bude postavljen na mesto zamenika komandanta Žandarmerije. Za svega nekoliko godina dospela je u sam vrh MUP-a gde su joj poveravani najpoverljiviji zadaci. Ista je kao vetar nema je nigde a ima je svuda. Kasnije će mediji tvrditi da je u tom periodu održavala veze sa pripadnicima kavačkog mafijaškog klana ali i sa vođama navijačima Partizana ogrezlim u najtežim krivičnim delima.

Godine pisali su da ima 30 godina što bi trebalo da znači da je rođena 1987. Kontroverzna Dijana Hrkalović 34 bivša državna sekretarka u MUP koja je sinoć privedena zbog osnovane sumnje da je uklanjala dokaze koji su povezivali Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja sa ubistvom karatiste Vlastimira Miloševića 2017. DIJANA HRKALOVIĆVučićeva vandalka. ŠTEREBERKA IZ POŽAREVCA.

U trenucima kada je tabloid Kurir vodio kampanju protiv Vučićeve vlasti a to je bilo poslednji put 2017. Podsećamo krivična prijava protiv Dijane Hrkalović zasniva se na iskazu njenog kolege Dejana Milenkovića da policija nije na vreme dostavila izveštaje o otvaranju mobilnih telefona pronađenih nakon ubistva Vlastimira Miloševića. Kako je došlo do toga da Dijana Hrkalović nekadašnja pripravnica BIA sekretarica Uprave kriminalističke policije i strašna državna sekretarka MUP-a Srbije bude razvlačena po beogradskim tabloidima kao da je članica organizovane kriminalne grupe ili neke opozicione stranke što u razumevanju vlasti dođe na isto. Naime ona je poslednjih dana prikazana kao osoba koja je.

Psychologist PhD Doktor nauka psihologije. - Za Gorana Papića vezuju se nikad razjašnjene afere nezakonitog prisluškivanja iza kojih je stajala Dijana Hrkalović bivša državna sekretarka MUP-a. Maja više neće obavljati ovu funkciju u MUP-u zbog drugih obaveza koje će preuzeti u narednom periodu navodi se u saopštenju Ministarstva unutrašnjih poslova. Mlada bez policijskog iskustva dovedena je 2014.

About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators. Učestvovala je i u mnogim istragama koje su zadale udarac organizovanom kriminalu i korupciji a mnoge od tih akcija je i sama koordinirala objavila je Politika 2017. Dijana Hrkalovićje kako mediji navode dala nalog Belivuku za ubistvo advokata Dragoslava Miše Ognjanovića 2018 jer je on navodno posedovao fotografije na kojima ona obnažena pozira pored grbova Srbije i MUP-a ali i zbog toga jer je svojim saradnicima govorio o njenoj povezanosti sa Belivukovim klanom. Prema podacima iz biografije sa sajta Ministarstva unutrašnjih poslova završila je gimnaziju prirodno-matematički smer.

I dalje je prate glasine o vezi sa južnom tribinom. Dijana Hrkalović je imala jednu od najneobičnijih i najmunjevitijih policijskih karijera. Nakon toga upisala je doktorske studije psihologije na. Marta u Beogradu rođena 18.

Purple does something strange to meI feel strangely normalBukowski Orange works for meDH. Državna sekretarka Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije Dijana Hrkalović od sutra 30.

Dijana hrkalovic biografija
Nekad Glavna Karika Mup A Danas Ni Na Nebu Ni Na Zemlji Drustvo I Ekonomija Direktno

Dijana hrkalovic biografija
Zvali Su Je Siva Eminencija Mup Ovo Je Biografija Dijane Hrkalovic

Dijana hrkalovic biografija
Dijana Hrkalovic Kako Je Najmocnija Zena Policije Postala Drzavni Neprijatelj Broj 1 Birn

Dijana hrkalovic biografija
Zvali Su Je Siva Eminencija Mup Ovo Je Biografija Dijane Hrkalovic

Dijana hrkalovic biografija
Kad Lovac Postane Lovina Kako Je Propala Opasna Dama Srpske Policije Dijanu Hrkalovic Sefovi Bacili Pod Voz

Dijana hrkalovic biografija
Vreme 1459 Ko Je Dijana Hrkalovic Zena Koje Se Plasi Policija

Dijana hrkalovic biografija
Pocetak Uspona Dijane Hrkalovic Procitajte Njen Ozbiljan Doktorski Rad Iz Psihologije Luftika

Dijana hrkalovic biografija
Kontroverzna Bivsa Sekretarka Mup A Dijana Hrkalovic Doktorira Na Filozofskom Fakultetu Glas Javnosti Medijski Portal

Post a Comment for "Dijana Hrkalovic Biografija"